Skjedd litt i det lille hjemmebryggeriet Ting Tar Tid:

  • fått lagt til blogg
  • opprettet Twitter-konto (er visst folk som ikke bruker RSS lengre)
  • ny øl på gang (mens jeg skriver dette innlegget)
  • kjøpt meg spiralkjøler

blogg

Jeg fant ut at jeg også hadde lyst til å skrive om litt andre ting en bare batcher. Derfor implementerte jeg en liten blogg ved siden av. Her vil jeg skrive om smaking av ølen jeg lager (dette vil også bli lagt inn i hver batch), nytt utstyr jeg kjøper, og andre ting jeg tror kan være av interesse. Samtidig tipset ei venninne meg om at jeg burde også bruke Twitter, da hun (og sikkert mange andre) ikke bruker RSS-lesere lengre. Så da opprettet jeg like greit (tingtartidbeer)[https://twitter.com/tingtartidbeer]. Der vil det nok for det meste være lenke til nye innlegg og batcher. Nett som en RSS-leser.

ny øl og spiralkjøler

Siden det er lørdag, og det ikke ble noen av begge planene jeg hadde lagd i dag, så ble det tid for brygging av øl! Denne gangen er det en fransk saison med en liten overraskelse som der kan lese om på siden til batch #6.

Jeg har også gått til innkjøp av en liten spiralkjøler for å slippe å styre med kaldt vann og isbiter, så nå skal (håper jeg) nedkjølingen gå som en drøm. Har hørt lovord om at det skal gå på 25 minutter, så det høres jo ganske chill ut.